[Home] 

 

BUTTON BADGE
FLYERS
POSTERS
BILL BOOK
STICKER
CETAKAN FOTO
EMBROIDERY
PLASTIC ID CARD
BUSINESS CARD
BOOKLET
BUKU MENU
NOTE PAD
GREETING CARD
LARGE FORMAT
PLAN PLOTTING
OFFLINE STORE

 

setakat ini kami terima

pembayaran melalui

564799106532

 

CIMB CLICK

1219 00011 78105

 

Alamat:

Tay Art & Trading

No 10 Jln 59/10

Tmn Koperasi Polis Fasa 2

68100 Kuala Lumpur

taytrading@yahoo.com

 

Tel: 03-61777791

Fax: 03-61851280

H/P: 013-3473840

whatsapp:011-16374089

 

Waktu Operasi

(offline)

Sabtu - Khamis

9.45 pagi - 11.45 malam

Jumaat

4.00 ptg - 11.45 malam

 

YM

 

 

ASSOCIATES

-tiada lagi-

 

 

Ringkasan Cara

Pembelian

 

  - Email request

  - Tunggu reply

  - Payment

  - Delivery

  - maklumbalas/ refund

 

  [Polisi/kaedah] [Galeri/Contoh] [soalan lazim!] [Lokasi]

 

 

LIKE US ON FACEBOOK FOR MORE PRODUCT SAMPLE PICTURE

 

  

Button badge merupakan sejenis produk universal yang di gunakankan sebagai bahan alat bantu pemasaran dan kempen serta cenderahati. Namun asal-usul button badge adalah sebagai cenderahati khas atau collectibles.

Peredaran zaman telah merevolusikan penggunaan button badge sebagai alat marketing dan kempen yang murah tapi amat berkesan. Revolusi ini menghasilkan terbitan design button badge dari jenis tradisional iaitu pin kepada beberapa design yang lain seperti key chain button badge dan magnetic button badge.

BUTTON BADGE YANG KAMI HASILKAN

Selain klasik button badge  yang mempunyai efek glossy , kami telah mencuba lapisan matte sebagai ganti glossy dan hasilnya sungguh mengejutkan. Kebanyakan design lebih timbul dah solid dengan efek matte tersebut. Selain dari itu kami juga menghasilkan button badge berbentuk keychain dan juga magnet. Button magnet sesuai di letakkan di peti sejuk dan juga white board serta di pejabat. Untuk  tempahan bajet, kami menggunakan cold lamination

Classic : permukaan glossy yang biasa orang buat tu

Matte : permukaan berpasir halus / grainy / granular

APA YANG PERLU ANDA SEDIAKAN UNTUK MENEMPAH BUTTON BADGE DENGAN KAMI?

kaedah -1 : untuk yang pandai design

- hantar dalam file format yang glamour termasuk jpeg

- sebaiknya 300pixel/inch keatas

- mengikut spesifikasi gambar di bawah

 

lingkaran luar; putih: cutting guide

lingkaran tengah, merah: bleed guide

lingkaran dalam; grey : face guide

 

58mm

cutting guide : 70mm diameter

bleed guide  : 60mm diameter

face guide    : 57.5mm diameter

download 58mm template : Photoshop  Illustrator

 

44mm

cutting guide : 54mm diameter

bleed guide  : 45.5mm diameter

face guide    : 43.5mm diameter

download 44mm template : Photoshop  Illustrator

kaedah -2 : untuk yang tak tahu/malas nak design

- hantar jer gambar yang nak di buat

- buat bayaran untuk caj design

- kami akan hasilkan contoh dan hantar balik

- kalau anda setuju kami akan buat.

 

 

 

Our Price for Button Badges:

 

HARGA SIAP

 

32 mm pin badge classic   : RM 1.50/pc

status: available

 

32 mm pin badge matte    : RM 2.00/pc

status: available

 

44 mm pin badge classic  : RM 1.70/pc

status: available

 

44 mm pin badge matte   : RM 2.50/pc

status: available

 

44 mm key chain badge : RM 2.50/pc

status: available

 

44 mm magnet               : RM 2.50/pc

status: available

 

58 mm pin badge classic  : RM 1.80/pc

status: available

 

58 mm pin badge matte   : RM 2.50/pc

status: available

 

58 mm key chain badge : RM 2.50/pc

status: available

 

58 mm magnet badge   : RM 2.50/pc

status:  available

 

HARGA BUTTON CONSUMABLES

(BUTTON PARTS)

(untuk sesiapa yang machine sendiri/buat bisnes button badges)

 

44 mm pin badge            : RM 0.55/pc

44 mm key chain badge : RM 0.95/pc

44 mm magnet               : RM 0.95/ps

58 mm pin badge            : RM 0.70/pc

58 mm key chain badge : RM 0.95/pc

58 mm magnet                 : RM 0.95/pc

plastic cover (mylar)        : RM 0.10/pc

 

* semua parts kosong adalah termasuk  tin plate, dan base (pin/magnet/keychain)

* tiada minimum order

* untuk harga pembelian lebih dari 500pcs part, sila e mail kami.

 

 

 

 

 

 

 

Hakcipta Terpelihara

Tay Art & Trading2009-2013

Since 2009-2013...hehe